Skip to content

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Εισαγωγή


Η ΣΗΛΑΪΤ Ι.Κ.Ε με διακριτικό τίτλο SIELIGHT και έδρα στη Μεταμόρφωση Αττικής επί της οδού
Ελευθερίου Βενιζέλου 10, Τ.Κ. 14452, ως υπεύθυνος επεξεργασίας σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 679/2016 και τον Ν. 4624 / 2019 (ΦΕΚ 137/A’/29.08.2019) καθώς και κάθε παράγωγο δίκαιο/γνωμοδοτήσεις/αποφάσεις που έχουν εκδοθεί από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Εφαρμοστέο Δίκαιο), αναγνωρίζει την σημασία που επέχει η προστασία προσωπικών δεδομένων και θέτει ως έναν από τους κύριους στόχους της τη διαφύλαξη του απορρήτου των προσωπικών σας δεδομένων.

Προτού παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα, η SIELIGHT σας προσκαλεί να μελετήσετε προσεκτικά την πολιτική απορρήτου μας (Privacy Policy), καθώς περιέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων και των μέτρων προστασίας που έχουμε υιοθετήσει προκειμένου να διασφαλίσουμε το απόρρητο των δεδομένων σας αλλά και την πλήρη συμμόρφωση με το εφαρμοστέο δίκαιο.

H SIELIGHT σας ενημερώνει ότι η επεξεργασία των δεδομένων σας θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις αρχές της νομιμότητας, της ορθότητας, της διαφάνειας, την ακρίβειας, του επιδιωκόμενου σκοπού και του χρονικού περιορισμού αποθήκευσης, τις ελαχιστοποίησης, της ακεραιότητας και του απορρήτου των δεδομένων

Η επεξεργασία των Δεδομένων σας πραγματοποιείται αποκλειστικά για τους σκοπούς οι οποίοι προκύπτουν από το πεδίο δραστηριότητας της SIELIGHT και μόνο για την παροχή των υπηρεσιών μας. 

Αναλυτικά οι προσφερόμενες υπηρεσίες μας παρουσιάζονται στον εταιρικό μας ιστότοπο https://sielight.gr/

Η παρούσα Πολιτική περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η SIELIGHT συλλέγει, χρησιμοποιεί, επεξεργάζεται, αποθηκεύει, διαχειρίζεται και προστατεύει τις πληροφορίες προσωπικού χαρακτήρα σχετικά με τους πελάτες, τους εμπορικούς συνεργάτες, τους προμηθευτές και άλλους οργανισμούς με τους οποίους η SIELIGHT έχει ή προτίθεται να έχει μια επιχειρηματική σχέση και τα άτομα που εργάζονται για αυτούς, το προσωπικό της SIELIGHT και τους υποψηφίους υπαλλήλους.

 

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και γιατί


Στοιχεία Επικοινωνίας Φυσικών Προσώπων 

  • Πελάτες: όνομα, επώνυμο, εταιρεία, θέση, διεύθυνση εργασίας, αριθμός τηλεφώνου, φαξ, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου νομίμων εκπροσώπων, εκπροσώπων επικοινωνίας και προσωπικού με το οποίο συνεργαζόμαστε. Η νομική βάση για την προαναφερόμενη συλλογή δεδομένων είναι η συναίνεση του υποκειμένου των δεδομένων το οποίο παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες, η εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης, το έννομο συμφέρον της SIELIGHT καθώς και η έννομης υποχρέωση της SIELIGHT (κατά περίπτωση).
  • Υποψήφιοι Πελάτες: όνομα, επώνυμο, εταιρεία, θέση, διεύθυνση εργασίας, αριθμός τηλεφώνου, φαξ, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου νομίμων εκπροσώπων ή/και εκπροσώπων επικοινωνίας. Η νόμιμη βάση για την προαναφερόμενη συλλογή δεδομένων είναι το έννομο συμφέρον της SIELIGHT και η συναίνεση των υποκειμένων των δεδομένων.
  • Συνεργάτες: όνομα, επώνυμο, εταιρεία, θέση, διεύθυνση εργασίας, αριθμός τηλεφώνου, φαξ, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου νομίμων εκπροσώπων, εκπροσώπων επικοινωνίας και προσωπικού με το οποίο συνεργαζόμαστε. Η νομική βάση για την προαναφερόμενη συλλογή δεδομένων είναι η συναίνεση του υποκειμένου των δεδομένων το οποίο παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες,  η εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης καθώς και η έννομης υποχρέωση της SIELIGHT (κατά περίπτωση).
  • Προμηθευτές: όνομα, επώνυμο, εταιρεία, θέση, διεύθυνση εργασίας, αριθμός τηλεφώνου, φαξ, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου νομίμων εκπροσώπων, εκπροσώπων επικοινωνίας και προσωπικού με το οποίο συνεργαζόμαστε. Η νομική βάση για την προαναφερόμενη συλλογή δεδομένων είναι η συναίνεση του υποκειμένου των δεδομένων το οποίο παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες, η εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης το έννομο συμφέρον  καθώς και η έννομης υποχρέωση της SIELIGHT (κατά περίπτωση).
  • Προσωπικό: το σύνολο των απαιτούμενων στοιχείων πρόσληψης και εργασίας όπως στοιχεία ταυτότητας ή διαβατηρίου, Αριθμός Φορολογικού Μητρώου, όνομα πατρός, όνομα μητρός, ημερομηνία γέννησης, φύλο, στοιχεία επικοινωνίας και διεύθυνσης, επάγγελμα, ιθαγένεια, οικογενειακή κατάσταση, προστατευόμενα μέλη, αριθμός τέκνων, στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η νομική βάση για την προαναφερόμενη συλλογή δεδομένων είναι η συναίνεση του υποκειμένου των δεδομένων το οποίο παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες, η εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης καθώς και η έννομη υποχρέωση της SIELIGHT.
  • Υποψήφιοι εργαζόμενοι: στοιχεία βιογραφικού σημειώματος: όνομα / επώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του αριθμού κινητού τηλεφώνου), ακαδημαϊκά προσόντα, εργασιακή εμπειρία, χόμπι, ενδιαφέροντα, συστάσεις και προηγούμενοι εργοδότες. Η νομική βάση για την προαναφερόμενη συλλογή δεδομένων είναι η συναίνεση του υποκειμένου των δεδομένων το οποίο παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες.

Στοιχεία Επικοινωνίας Εταιριών 

  • Πελάτες: εμπορική επωνυμία, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, φαξ, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στοιχεία τιμολόγησης και τραπεζικών λογαριασμών. Η νομική βάση για την προαναφερόμενη συλλογή δεδομένων είναι η συναίνεση του υποκειμένου των δεδομένων το οποίο παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες, η εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης, το έννομο συμφέρον  καθώς και η έννομης υποχρέωση της SIELIGHT.
  • Υποψήφιοι Πελάτες: εμπορική επωνυμία, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, φαξ, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Συνεργάτες: εμπορική επωνυμία, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, φαξ, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στοιχεία τιμολογίων και τραπεζικών λογαριασμών. Η νομική βάση για την προαναφερόμενη συλλογή δεδομένων είναι η συναίνεση του υποκειμένου των δεδομένων το οποίο παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες, η εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης και το έννομο συμφέρον το έννομο συμφέρον  καθώς και η έννομη υποχρέωση της SIELIGHT.
  • Προμηθευτές: εμπορική επωνυμία, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, φαξ, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στοιχεία τιμολογίων και τραπεζικών λογαριασμών. Η νομική βάση για την προαναφερόμενη συλλογή δεδομένων είναι η συναίνεση του υποκειμένου των δεδομένων το οποίο παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες, η εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης και το έννομο συμφέρον το έννομο συμφέρον  καθώς και η έννομη υποχρέωση της SIELIGHT.

Δεδομένα επισκέπτη ιστοσελίδας

Όταν οι επισκέπτες αφήνουν σχόλια στον ιστότοπο, συλλέγουμε τα δεδομένα που εμφανίζονται στη φόρμα σχολίων όπως επίσης τη διεύθυνση IP του επισκέπτη και τη συμβολοσειρά του χρήστη του προγράμματος περιήγησης ώστε να βοηθήσουμε στην ανίχνευση ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Μια ανωνυμοποιημένη συμβολοσειρά που δημιουργήθηκε από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (επίσης αποκαλούμενη “hash”) ενδέχεται να παρασχεθεί στην υπηρεσία Gravatar για να δει αν τη χρησιμοποιείτε. Η πολιτική απορρήτου της υπηρεσίας Gravatar διατίθεται εδώ: https://automattic.com/privacy/. Μετά την έγκριση του σχολίου σας, η εικόνα του προφίλ σας είναι ορατή στο κοινό μέσα στο πλαίσιο του σχολίου σας.


Πολυμέσα

Εάν μεταφορτώνετε εικόνες στον ιστότοπο, θα πρέπει να αποφύγετε τη μεταφόρτωση εικόνων με ενσωματωμένα δεδομένα τοποθεσίας (EXIF GPS). Οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη και εξαγωγή οποιωνδήποτε δεδομένων τοποθεσίας από εικόνες στον ιστότοπο.

Cookies

  • Τι είναι τα cookies: Τα  cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία ο ιστότοπός μας αποθηκεύει στον υπολογιστή σας ή στην κινητή σας συσκευή όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο. Με τον τρόπο αυτό, ο ιστότοπος θυμάται τις ενέργειές σας και τις προτιμήσεις σας (όπως  κωδικός σύνδεσης, γλώσσα,  μέγεθος γραμματοσειράς και άλλες προτιμήσεις απεικόνισης) για ένα χρονικό διάστημα, κι έτσι δεν χρειάζεται να εισάγετε τις προτιμήσεις αυτές κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο ή φυλλομετρείτε τις σελίδες του.
  • Πώς χρησιμοποιούμε τα cookies: Η σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να θυμάται:
    • τις προτιμήσεις σας όσον αφορά την απεικόνιση, π.χ. φωτεινότητα ή μέγεθος χαρακτήρων
    • αν έχετε ήδη απαντήσει σε αναδυόμενη έρευνα που σας ρωτούσε αν το περιεχόμενο ήταν χρήσιμο ή όχι (για να μην σας ξανατεθεί η ίδια ερώτηση)
    • αν έχετε συμφωνήσει (ή όχι) να χρησιμοποιούμε cookies σ΄ αυτόν τον ιστότοπο.

Επίσης, ορισμένα βίντεο ενσωματωμένα στη σελίδα μας χρησιμοποιούν ένα cookie για να συγκεντρώνουν ανώνυμα στατιστικά στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο φθάσατε ως το συγκεκριμένο σημείο και για το ποια βίντεο επισκεφτήκατε. Η ενεργοποίηση αυτών των cookies δεν είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του ιστοτόπου αλλά, μέσω αυτών θα έχετε δυνατότητες για καλύτερη φυλλομέτρηση.  Μπορείτε να διαγράψετε αυτά τα cookies, ή να αποκλείσετε την πρόσβαση σε αυτά, αλλά αν το κάνετε ορισμένα χαρακτηριστικά του ιστοτόπου ίσως να μην λειτουργούν ικανοποιητικά. Οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα cookies δεν χρησιμοποιούνται για να σας ταυτοποιήσουν προσωπικά και έχουμε τον απόλυτο έλεγχο των δεδομένων του μοτίβου. Τα cookies δεν χρησιμοποιούνται για σκοπούς άλλους από αυτούς που περιγράφονται στο παρόν κείμενο.

  • Πώς να ελέγχετε τα cookies: Μπορείτε να ελέγχετε και/ή να διαγράφετε τα cookies ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: aboutcookies.org. Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies που βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή σας, όπως και να ρυθμίσετε τους περισσότερους φυλλομετρητές κατά τρόπο που να μην επιτρέπουν την εγκατάσταση cookies. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, ίσως χρειαστεί να προσαρμόζετε εσείς από μόνοι σας ορισμένες προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν ιστότοπο, και επίσης ενδέχεται να μην λειτουργούν και μερικές υπηρεσίες.


Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστοτόπους

Τα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστοτόπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και αν ο επισκέπτης επισκέφθηκε τον άλλο ιστότοπο.

Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα για εσάς, χρησιμοποιούν cookies, ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτου μέρους και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης της αλληλεπίδρασής σας με το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, εάν έχετε λογαριασμό και έχετε συνδεθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο.


Για πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας


Η περίοδος διατήρησης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα εξαρτάται από τη νόμιμη βάση επεξεργασίας, όπως καθορίζεται λεπτομερώς παρακάτω:

  •  Στην περίπτωση όπου η νομιμοποιητική βάση της επεξεργασίας είναι η άσκηση του εννόμου συμφέροντος, η επεξεργασία και διατήρηση των προσωπικών δεδομένων θα πραγματοποιείται για όσο χρόνο κρίνεται απαραίτητο για την επίτευξη του επιδιωκόμενου σκοπού της SIELIGHT, καθώς και για όσο χρόνο ακόμα απαιτείται μέχρι να παρέλθει ο χρόνος παραγραφής τυχόν σχετικών αξιώσεων (άρθρο 6 παρ. στ του ΓΚΠΔ).
  • Σε περίπτωση που τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα παρέχονται με συναίνεση του υποκειμένου των δεδομένων στο πλαίσιο της εγγραφής τους στις υπηρεσίες της Ιστοσελίδας, θα διατηρήσουμε τα δεδομένα τους μέχρι να αποσυρθεί η χορηγούμενη συγκατάθεση από το υποκείμενο των δεδομένων. Σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, αυτή διακοπεί θα τα διατηρήσουμε για όσο χρόνο ακόμα απαιτείται μέχρι να παρέλθει ο χρόνος παραγραφής τυχόν σχετικών αξιώσεων (άρθρο 6 παρ. α του ΓΚΠΔ).
  • Σε περίπτωση όπου η νομιμοποιητική βάση της επεξεργασίας είναι η εκτέλεση της σύμβασης, θα διατηρήσουμε τα δεδομένα για όσο χρόνο θα διατηρείτε συμβατική σχέση μαζί μας τόσο σε έγχαρτη, όσο και σε ηλεκτρονική μορφή ή για όσο χρόνο ακόμα απαιτείται μέχρι να παρέλθει ο χρόνος παραγραφής τυχόν σχετικών αξιώσεων (άρθρο 6 παρ. β του ΓΚΠΔ).
  • Σε περίπτωση που η νόμιμη βάση για την επεξεργασία έγκειται στο να γίνουν απαραίτητες ενέργειες κατόπιν αιτήματος του υποκειμένου των δεδομένων πριν από τη σύναψη της σύμβασης (όπως στην περίπτωση των βιογραφικών σημειωμάτων των υποψηφίων υπαλλήλων –  (άρθρο 6 παρ. β του ΓΚΠΔ), διατηρούμε τα σχετικά δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα μέχρις ότου τα συμβαλλόμενα μέρη συμφωνήσουν να συνεργαστούν υπογράφοντας μια συμφωνία εργοδότη-εργαζομένου. Στην περίπτωση μη σύναψης απασχόλησης, τα δεδομένα τα οποία περιέχονται στα βιογραφικά σημειώματα διαγράφονται από τις βάσεις δεδομένων της SIELIGHT.
  • Στις περιπτώσεις όπου η επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα πραγματοποιείται βάσει έννομης υποχρέωσης (άρθρο 6 παρ. γ του ΓΚΠΔ), ο χρόνος τήρησης αυτών καθορίζεται με βάση τις επιταγές της νομοθεσίας και το χρονικό διάστημα κατά το οποίο μπορούν να διενεργηθούν έλεγχοι από τις αρμόδιες αρχές.


Η ασφάλεια των δεδομένων σας και οι δεσμέυσεις μας


Η SIELIGHT, συμμορφούμενη με τις σχετικές διατάξεις του νέου Κανονισμού σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα καθώς θεωρεί ότι η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των πελατών ή/και υποψηφίων πελατών της αποτελεί σημαντικό και αναπόσπαστο τμήμα της διαχείρισης των εταιρικών πληροφοριών. Για το λόγο αυτό λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να διασφαλίσει ότι τα προσωπικά δεδομένα είναι ασφαλισμένα και προστατευμένα από απώλεια, λανθασμένο χειρισμό, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, τροποποίηση ή αποκάλυψη. 

Δεσμευόμαστε να διατηρούμε τα δεδομένα σας επικαιροποιημένα και ακριβή, να τα αποθηκεύουμε και να διαγράφουμε με ασφάλεια, να μην συλλέγουμε και διατηρούμε δεδομένα που δε μας είναι απαραίτητα, να προστατεύουμε τα δεδομένα σας από τυχόν απώλεια, κακή χρήση, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή αποκάλυψη αυτών και γενικά να εξασφαλίζουμε την ύπαρξη κατάλληλων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για την προστασία τους.


Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας


Σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε οποτεδήποτε από την SIELIGHT
τη διόρθωση των ανακριβών προσωπικών σας δεδομένων ή τη συμπλήρωση των ελλιπών προσωπικών σας δεδομένων, τη διαγραφή («δικαίωμα στη λήθη») των προσωπικών σας δεδομένων, εφόσον η επεξεργασία τους δεν είναι απαραίτητη για την επιδίωξη των σκοπών για τους οποίους έχουν συλλεγεί, τον περιορισμό της επεξεργασίας σε περίπτωση αμφισβήτησης της ακρίβειας αυτών, ή την εναντίωση στην επεξεργασία αυτών, καθώς και το δικαίωμα εξασφάλισης ανθρώπινης παρέμβασης σε αυτοματοποιημένες διαδικασίες. Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης προκειμένου να ενημερωθείτε, κατόπιν αιτήματός σας, σχετικά με το κατά πόσον ή όχι τα προσωπικά σας δεδομένα υφίστανται επεξεργασία και επιπλέον να λάβετε αντίγραφο και περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την πραγματοποιούμενη επεξεργασία, και  το δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων σας, με άλλα λόγια, να λαμβάνετε τα δεδομένα σας σε δομημένο και κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και το δικαίωμα να διαβιβάζετε τα εν λόγω δεδομένα σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας.

Για την άσκηση των παραπάνω δικαιωμάτων σας και για οποιοδήποτε ερώτημα, παράπονο, που αφορά στα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε επικοινωνήσετε μαζί μας:

  • με αποστολή e-mail στη διεύθυνση [email protected]
  • με αποστολή σχετικής επιστολής, με την ένδειξη “GDPR”, προς SIELIGHT, Ελευθερίου Βενιζέλου 10, Μεταμόρφωση, Τ.Κ. 14452.
  • με αποστολή e-mail στη διεύθυνση [email protected] επισυνάπτοντας την αντίστοιχη φόρμα άσκησης του δικαιώματος πρόσβασης που θα βρείτε εδώ
  • με αποστολή σχετικής επιστολής, με την ένδειξη “GDPR”, προς SIELIGHT, Ελευθερίου Βενιζέλου 10, Μεταμόρφωση, Τ.Κ. 14452. εσωκλείοντας την αντίστοιχη φόρμα άσκησης του δικαιώματος πρόσβασης που θα βρείτε εδώ

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τη διαδικασία υποβολής, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. +30 2107758582.

Εφόσον ασκήσετε οποιαδήποτε από τα δικαιώματά σας αυτά, θα λάβουμε κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματός σας εντός 30 ημερολογιακών ημερών από τη λήψη του σχετικού αιτήματος, αφού σας ενημερώσουμε είτε για την ικανοποίησή του είτε για τους αντικειμενικούς λόγους που εμποδίζουν την ικανοποίησή του.


Πού θα σταλούν τα δεδομένα σας


Η SIELIGHT διατηρεί το δικαίωμα να αποκαλύψει τα προσωπικά δεδομένα του υποκειμένου των δεδομένων σε τρίτα μέρη στο βαθμό που αυτό είναι λογικά αναγκαίο για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα ανακοίνωση και ειδικότερα:

  • Τα δεδομένα του υποκειμένου δεδομένων θα μεταφερθούν στην εταιρία MDesigners που είναι αρμόδια για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών και των λειτουργιών της Ιστοσελίδας και του newsletter.
  • Τα δεδομένα του υποκειμένου των δεδομένων μπορούν να διαβιβάζονται και να καθίστανται προσβάσιμα από νομικές οντότητες με τις οποίες συνάπτουμε από καιρού εις καιρό συμβατικές συμφωνίες με σκοπό την εκπλήρωση του έννομου συμφέροντος της εταιρείας μας για την παροχή των υπηρεσιών μας στο πλαίσιο των όρων της σύμβασης.

Κατά τη διάρκεια όλων των μεταβιβάσεων δεδομένων, λαμβάνουμε πάντοτε όλα τα κατάλληλα μέτρα έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε ότι τα διαβιβαζόμενα δεδομένα είναι το ελάχιστο που απαιτείται για τον επιδιωκόμενο σκοπό της επεξεργασίας και ότι θα πληρούνται πάντοτε οι προϋποθέσεις νόμιμης και έγκυρης επεξεργασίας. Οι εταίροι της SIELIGHT στους οποίους μπορεί να μεταφερθούν τα προσωπικά δεδομένα έχουν υπογράψει τα απαραίτητα συμφωνητικά επεξεργασίας δεδομένων ή έχουν παράσχει συγκεκριμένες εγγυήσεις σχετικά με τις μεταβιβάσεις δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα εφαρμόζοντας στα συμφωνητικά τους τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες.

Ορισμένα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ενδέχεται να μεταφερθούν σε αποδέκτες που έχουν την έδρα τους εκτός του Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η SIELIGHT εγγυάται ότι η επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα θα διενεργείται από τους αποδέκτες αυτούς σε συμμόρφωση με το εφαρμοστέο δίκαιο. Επιπλέον, η μεταφορά δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα εδράζεται εναλλακτικά σε μία απόφαση περί επάρκειας ή σε τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Σε περίπτωση διόδευσης των επισκεπτών/χρηστών του δικτυακού μας τόπου σε διαδικτυακούς τόπους οι οποίοι βρίσκονται υπό την εποπτεία και την ευθύνη τρίτων (φυσικά ή νομικά πρόσωπα), η SIELIGHT δεν φέρει καμία ευθύνη για τους όρους προστασίας και διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων τους οποίους ακολουθούν οι τρίτοι.

Δεν επιτρέπεται στην SIELIGHT να διαθέσει προς πώληση ή να διαβιβάσει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο ή να δημοσιοποιήσει προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/χρηστών του δικτυακού της τόπου σε τρίτους, εκτός από τους προαναφερόμενους, χωρίς τη συγκατάθεσή του επισκέπτη/χρήστη, εκτός εάν κατ’ εφαρμογή κανόνων αναγκαστικού δικαίου υποχρεωθεί προς τούτο από τις αρμόδιες αρχές. Τέλος, εφόσον ο επισκέπτης/χρήστης επιλέξει να εγγραφεί στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter) της SIELIGHT, παρέχει την ειδική και ελεύθερη συγκατάθεσή του να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία αυτά από την SIELIGHT με σκοπό την ενημέρωσή του και την αποστολή ενημερωτικού υλικού, μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας (newsletter) και συγκεκριμένα για προϊόντα ή για υπηρεσίες της SIELIGHT. Ο επισκέπτης/χρήστης έχει τη δυνατότητα, ακόμη και σε περίπτωση αποδοχής της αποστολής ενημερωτικών δελτίων (newsletter), να ανακαλέσει οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή του, επιλέγοντας το πεδίο unsubscribe στο τέλος του ενημερωτικού δελτίου (newsletter).

Επιλογή να μη λαμβάνετε επικοινωνίες marketing


Μπορείτε να επιλέξτε να μη λαμβάνετε επικοινωνίες marketing (newsletters) ακολουθώντας τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στο newsletter που λαμβάνετε. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους κάτωθι τρόπους:

  • με αποστολή e-mail στη διεύθυνση [email protected]
  • με αποστολή σχετικής επιστολής, με την ένδειξη “GDPR”, προς SIELIGHT, Ελευθερίου Βενιζέλου 10, Μεταμόρφωση, Τ.Κ. 14452.

Προσφυγή στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα


Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι θίγεται κατά οποιονδήποτε τρόπο η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, σε αντίθεση με το εφαρμοστέο δίκαιο, διατηρείτε το δικαίωμα να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Ιστοσελίδα: www.dpa.gr

Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα
Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600
Fax: +30 210 6475628 
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: [email protected]

Τροποποιήσεις της Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα


Η SIELIGHT διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να επικαιροποιεί το περιεχόμενο της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, προκειμένου να συμπεριλάβει τυχόν τροποποιήσεις του νομικού και ρυθμιστικού πλαισίου όσον αφορά στην προστασία προσωπικών δεδομένων. Η SIELIGHT θα σας ενημερώσει σχετικά με τυχόν, στο πλαίσιο του εφαρμοστέου δικαίου, τροποποιήσεις της παρούσας Πολιτικής, με δημοσιεύσεις στην ιστοσελίδα της. Οι τροποποιήσεις αυτές θα είναι δεσμευτικές από την ημερομηνία της δημοσίευσής τους. Για το λόγο αυτό, η SIELIGHT σας προσκαλεί να επισκέπτεστε αυτό το τμήμα της ιστοσελίδας της σε τακτική βάση, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν επικαιροποιημένες εκδόσεις της Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Αναλυτική λίστα των cookies στην ιστοσελίδα μας


Cookie names Type of cookie First or Third party Can be blocked Session or Persistent Expiry Time Purpose