Υπηρεσίες


Η εταιρεία αναλαμβάνει την εκπόνηση μελέτης και την επίβλεψη ή ακόμα και την υλοποίηση εγκαταστάσεων ηλεκτροφωτισμού καθώς και "αναβαθμίσεις" παλαιών εγκαταστάσεων, είτε σε συνδυασμό με την πώληση προϊόντων είτε λειτουργώντας ως σύμβουλος του πελάτη.

Πιο συγκεκριμένα παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες:
1. Αποτύπωση και Καταγραφή υπάρχουσας εγκατάστασης ηλεκτροφωτισμού
Στην περίπτωση 'αναβάθμισης", πραγματοποιείται αποτύπωση και καταγραφή της υπάρχουσας εγκατάστασης φωτισμού, ώστε να προσδιοριστεί η καταναλισκόμενη ενέργεια και το αντίστοιχο κόστος της, καθώς και να διαπιστωθούν οι πραγματικές ανάγκες των πελατών.

2. Συνδρομή στους μελετητές (αρχιτέκτονες ή μηχανικούς άλλης ειδικότητας) ή στους διακοσμητές του πελάτη, με παροχή συμβουλών, φωτομετρικών στοιχείων και εργαλείων φωτοτεχνικών υπολογισμών (software).

3. Εκπόνηση  Ολοκληρωμένης Μελέτης και υποβολή αντίστοιχης πρότασης και οικονομικής προσφοράς
Είτε πρόκειται για "αναβάθμιση" είτε για καινούρια εγκατάσταση, εκπονείται, στα μέτρα των πελατών, η απαραίτητη μελέτη, η οποία εξασφαλίζει γρήγορη απόσβεση της επένδυσης και οικονομικό όφελος γενικότερα. H μελέτη περιλαμβάνει:

  • Φωτομετρικούς υπολογισμούς
  • Τεχνική Έκθεση
  • Σχέδια με την ακριβή τοποθέτηση των φωτιστικών
  • Μοντέλα 3d
  • Φωτορεαλιστικές εικόνες
  • Λεπτομερέστατες τεχνικές περιγραφές για τα προτεινόμενα φωτιστικά


4. Σχεδιασμός και συναρμολόγηση προϊόντων φωτισμού (custom-made)

Η εταιρεία αναλαμβάνει το σχεδιασμό και τη συναρμολόγηση φωτιστικών ειδών σε συνεργασία με εξειδικευμένα στο φωτισμό γραφεία μελετών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

5. Επίβλεψη ή ακόμα και Υλοποίηση της Μελέτης (Κατασκευή)
Η εταιρεία επιβλέπει την κατασκευή της εγκατάστασης, ώστε να εξασφαλισθεί η εφαρμογή της μελέτης.  Επίσης, μπορεί να αναλαμβάνει  και την κατασκευή της εγκατάστασης με δικά της συνεργεία, εφόσον ο πελάτης το επιθυμεί.

6. Περιοδικός Έλεγχος για την προληπτική και διορθωτική συντήρηση  των εγκαταστάσεων ηλεκτροφωτισμού
Η εταιρεία, κατόπιν επιθυμίας του πελάτη, μπορεί να αναλάβει τη συντήρηση  των εγκαταστάσεων φωτισμού, εξασφαλίζοντας τη σωστή λειτουργία των φωτιστικών, εξοικονομώντας χρήματα και χρόνο προς όφελος του πελάτη από την:

  • Μαζική αλλαγή λαμπτήρων
  • Σωστή συντήρηση φωτιστικών
  • Διόρθωση της στόχευσης

Γιατί επιλέγω τη Sielight

Είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας!Μαζί, θα συζητήσουμε για το φωτισμό του έργου σας, την εξοικονόμηση ενέργειας καθώς και για τις νέες τεχνολογίες και τάσεις στον φωτισμό. Περισσότερα...

Αναζήτηση προϊόντων

Φωτιστικό σώμα εξωτερικού ή εσωτερικού χώρου; Η Siteco έχει στη γκάμα της ένα προϊόν σχεδιασμένο για εσάς... Δείτε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά με μια κίνηση! Περισσότερα...

Έτοιμες λύσεις

Εμπνευστείτε από εμάς!Συμβουλευτείτε τις έτοιμες λύσεις που σας προτείνουμε και  εμπνευστείτε!  Όλες οι μελέτες μας εγγυώνται την ποιότητα του φωτιστικού αποτελέσματος. Περισσότερα…

Απόσβεση Επένδυσης

Συντήρηση ή Αναβάθμιση;Δείτε τι συμφέρει! Εύκολος και άμεσος υπολογισμός χρόνου απόσβεσης  επένδυσής και εξοικονόμησης ενέργειας από την ανανέωση της εγκατάστασης φωτισμού. Περισσότερα...

Designed by: artime adv